maanantai 21. joulukuuta 2009

Kohtaaminen yössä

Googlevideo lisätty 29.7.10


Sama isompana omassa galleriassa
Lämmin ilta on jo pimentynyt, Night Bazar kuhisee väkeä, mutta toribaari on vielä melkein autio. Liian kallis ehkä viereisiin täpötäysiin verrattuna? Tyhjältä esiintymislavalta kuuluu musiikkia, jota pieni, kauniisti puettu tyttö on kiivennyt kuuntelemaan. Hän näyttää nukelta, keinahdellessaan musiikin tahdissa. Nainen lavan nurkassa tarttuu mikrofoniin, pehmeä lauluääni soljuu tuktukien, mopojen ja ihmisten hälyn lomaan. Tyttö huomaa minut kännykkäkameroineni, ja jähmettyy hetkeksi paikoilleen. Yritän hymyillä herttaisesti ja nyökätä. Laulajakin nyökkää hyväksyvästi. Tyttö rohkaistuu jatkamaan tanssiaan,ja näyttää unohtavan ympäristönsä. Hän tanssii keskittyneesti ja itselleen.
      Onko hän artistin tytär? Lapsityöläinen? Vai jonkun ohikulkijan lapsi, joka tanssii lystikseen? Onko esitys palkittava siten kun Thaimaassa on tapana, rahalla? Laulajatar nyökkää rohkaisevasti.
Lopetettuaan tyttö pyörähtää alas lavalta, ja katoaa yksin ihmiskoukkoon, yöhön. Laulu jatkuu. Kuka tytöstä huolehtii?

Vieläkö näen hänet?

6 kommenttia:

 1. Tuo tanssi on siellä lastenkin sydämessä. Kun sopiva kappale kuuluu, tanssi alkaa.


  Täydessä ravintolassa on usein parempi ruoka kuin tyhjemmässä. Se on varma merkki, jos haluaa syödä hyvin. Ravintolan ulkonäkö ei niinkään merkitse mitään, vain maku!

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ei onnistunut videon katselu - yritettiin yhdessä Kimmon kanssa avata tiedostomuotoa M4V eri ohjelmilla ja kokeiltiin muuttamasta tiedostopääte MP4:ksi, vaan eipä tällä kertaa onnistanut. Harmi.

  VastaaPoista
 3. Mm, näin haluan minäkin ajatella. Hieno puku sai aprikoimaan . Mutta tanssi tulee tosiaan sydämestä, eikä vaikuta opetetulta.
  Tärkeä huomio ravintoloista, Mm, turisti usein valitsee siististi lavastetun paikan.(Oltiin vain janoissamme tuolla) Onneksi meillä on paikallisia oppaita :)

  Tiina, tuota pelkäänkin. En näet halua laittaa tätä Tuubiin, pelkään että rikkoisin copyrightia monin tavoin. Ja lapsen yksityisyyden suojaa. Voin kyllä tutkia toisiakin tallennusmuotoja.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tyttö, mutta minäkään en saa auki videota.
  Voin kuitenkin olla mukana kauniis kuvauksesi avulla, voin tuntea tunenlman ja melkein kuulla laulunkin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sylvia. Nyt olen vaihtanut toisen vidoformaatin tähän. Olisi mukava kuulla aukeaako? Pähkäilen aiheesta lisää K50-blogissa.

  VastaaPoista
 6. Vaihdoin videon nyt muotoon, jonka pitäisi näkyä kaikille. Tuo musta ruutu herää henkiin, kun käynnistät.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?