sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Aamulla lauantaina


Yritin Facebookissa luoda onomatopoeettisen arvoituksen, ja kommenttiketjusta tuli 55 tekstin mittainen, ennen kuin oikea arvaus löytyi. Yritän vielä hiukan parannella ääniefektiä tässä:

Mikä sanoo: 
"KLONKKODONK PLONKLONKprlprlprlprlrlrlrlrlrl
ja säikyttää hereille monta kertaa yössä?


Säästän lukijani arvauskilpailulta, sillä vastauksen voi päätellä lauantaisesta valokuvasta. Sehän on tietenkin japaninjalopähkinäpuu, joka on valmistanut elämänsä ennätyssadon. Puun oksat kaartuvat peltikaton ylle juuri makuukammarimme kohdalla, ja erityisesti aamuyön tunteina se alkaa pudotella painavia pähkinöitään. Kavahdan kalpeana hereille kuvitellen että ammunta alkoi rauhallisella sivukadullamme.

Tämmöinen 'peitto' löytyi lauantaiaamuna ja näköjään vielä monena tulevana aamuna kadun varren nurmikaitaleelta. Niinpä lähetän sen vastaukseksi Valokuvatorstain 217. haasteeseen 'Kuvapeitto' lauantaiaamuna.

5 kommenttia:

  1. Miksi ihmeessä aamuyöllä? Eriskummallisille yöäänille on yleensä aina luonnollinen selitys - onneksi!

    VastaaPoista
  2. Anu, Liisa , ensipelästyksen jälkeen harmittavaa huonouniselle... Hah, vuosi sitten sain haravan kanssa etsiä pähkinöitä puutarhaystävälle, joka halusi muutaman. Taisin saada puoli tusinaa kokoon. Nyt on pähkinäsadetta kestänyt viikkotolkulla, päivin, öin. Luultavasti saan helposti jätesäkillisen talteen. Kuka haluaa? ;) BOING!

    VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?