keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Leijuvat hetket

Perhosen perässä ei kannata juosta.Se kieppuu ketterästi edelläsi,  viipyy hetken lepattaen punaisen verbenan  yllä, ja kun saat kamerasi nostettua silmille on se jo  kadonnut korkeuksiin. Ei, parempi on istua  penkillä ilman kiirettä, tarkentaa kamera verbenan kukkaan ja odottaa. Varsinkin jos lämpötila on 33,2°C varjossa. Oikeastaan ei haluakaan tehdä muuta kuin istua varjossa. Perhoset rakastavat auringon lämpöä ja tulevat kyllä kun tuntevat kukkien kutsun.
7 kommenttia:

 1. En tiedä, oletko nyt siellä, mistänuo kuvasi ovat. Mietin myös, olitko siellä kuninkaan kuoleman aikoina. Se järistyttää sitä valtakuntaa monella tavoin.

  VastaaPoista
 2. Täällä olen. Postasin jutun päivää ennen kuninkaan kuolemaa. Suru näkyy kaikkialla, jopa lapset puetaan mustiin. Varmaan palaan aiheeseen.

  VastaaPoista
 3. Koko maan suru. Näin kuningasta muistettiin Thaimaan luterilaisen kirkon pääkirkossa Bangkokissa:
  http://www.elctthailand.com/?p=2710

  Noilla samoilla sivuilla näkyy myös kuvia Miehen keväiseltä opetusmatkalta Chiang Rain alueelta:
  http://www.elctthailand.com/?p=2119

  VastaaPoista
 4. Huomaan, että en päässyt tänään taaskaan noille thaikirkon sivuille ainakaan Suomesta käsin. Niin on tapahtunut ennenkin. Laitan tuon kirkon nimen kuitenkin nyt myös thaiksi, The Evangelical Lutheran Church in Thaila, สภาคริสตจักรลูเธอร์แรนในประเทศไทย

  VastaaPoista
 5. Kiitos MM linkeistä ja kuvista. Avautuivat hyvin sähköpostin kautta ja blogissa maalaamalla linkit. Voin uskoa, että myötäelätte näitä tapahtumia, miehesi ja sinä. Sydän aina Thaimaassa.

  VastaaPoista
 6. Minä en ole ikinä saanut perhosta kuvattua tyydyttävästi edes. Nyt otan vinkistäsi vaarin ja ens kesänä odotan, enkä itse liihottele perhosten perässä.
  Upea on perhosesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyys palkitaan :) Armoitettu luontokuvaaja olet, Aimarii.

   Poista

Mitä tuumaat tästä?