sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tietäminen ei ole uskoa

Olen uskonut, että JOKU on kettu. Sain siitä ilmoituksen unessa, kuten kerron edellisessä jutussani. Monet merkit viittasivat kettuun, vaikka myös puutarhatonttua tai peikkoa epäiltiin. Nyt on usko muuttunut tiedoksi. Naapurimökin pihalla nähtiin eilen, saunailtana, pieni ja takkuinen kettu, joka pelottomasti käyskenteli pihalla.

Näin menetin uskoni. Ehkä vielä 1% on jäljellä, sillä en ole todistanut asiaa omin silmin. Minun on luotettava kolmen naisen kertomukseen. Nyt kun tiedän, tahtoisin myös nähdä! Odotan kirkasta kuutamoyötä, kamera valmiina...

Merkit viittaavat kettuun...


8 kommenttia:

 1. Kiva tarina. Kallion sammaleet minua kyllä harmittavat. Olivat niin kauniit ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole huoleti anonyymi. Maisema on ennallaan ja kallio kylpee ilta-auringossa yhtä kauniina kuin ennenkin. Mylläyksen voi huomata jos kiipeää kalliolle.Samalla voi käännellä muutaman tuppaan oikeinpäin :)

   Poista
 2. uskotaan se oli kettu, siitä oli jo lehdissäkin ja taisi olla jossain uutisissakin.. näin videon jopa sudesta joka lönkötteli ihan kesynä kuin koira ihmisen lähellä. Hyvää viikonloppua Marjatta ja onnellista Marjatan päivää:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisumarjatta, samoin sinulle taannehtivasti :) Kettuun on kiva uskoa, puutarhatonttu taitaa nyt jäädä toiseksi...

   Poista
 3. Ehkä myllertäjä on selvinnyt jo, ehkä ei. Minun pihastani ovat kadonneet horsman kukinnot, samoin pajujen latvukset on syöty, mutta minun pari salaattitupastani kukoistavat kukkaruukuissa, ne ei kelpaa. Toki tiedän pihatarkastuksen tekijät. Kaksi poroa, emo ja valkoinen vasansa piipahtavat tämän tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin viehättäville vieraille ei voi olla vihoissaan :)

   Poista
 4. Kyllä niitä kettuja liikkuu, meidänkin mökistä eräänä talvena tirkisti ikkunasta sisään keskellä kirkasta päivää:)

  Kiitos 'piireihin' liittämisestä, liitin myös sinut omiin piireihini!
  Kaunista sunnuntaita ja syyskuuta sinulle, Marjattah.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla leikkisiä, ketut :)
   Samoin sinulle Aili-mummo kaunista syyskuuta1

   Poista

Mitä tuumaat tästä?