lauantai 20. marraskuuta 2021

Nukkenäyttely

 


Toisen koronavuoden alkupuoli sujui nukkejen seurassa. Luulin viimeisen nukkeni syntyneen 6 vuotta sitten, mutta nyt yllättäen muutama uusi vaati saada syntyä. Savipajan olen jo sulkenut, posliinipäitä ei enää valmistu. Nyt turvauduin erilaisiin muovailumassoihin. Kokeilin monia. Ehkä mieluisin on Creative Paperclay. Se on kevyttä kuivuttuaan, ja sitä voi muokata kuivumisen jälkeen.

Pandemian takia tämän vuoden keväälle siirretty näyttelyaikani lähestyi, ja suunnitelma muuttui. Lintutauluja olisi toki riittänyt, mutta nyt halusivat nuket päästä esiintymään. Kaikki ovat syntyneet kertomaan tarinaa äitini suvusta. Tarinaa täydentämään syntyi vielä mummin vanhemmat ja ensimmäinen puoliso, sekä runsaasti tauluja ja monenlaista rekvisiittaa. Soitinrakentajaksikin ryhdyin :)

Sirkan haitari

Vähän laajemmin kerroin näyttelyhankkeesta toisessa blogissani, Villamussalossa. Siellä keskityn sukutarinoihin, täällä harrastuksiini monenmoisiin.

Muistoksi nukkejen vierailusta  jäi Merikeskus Vellamon sivuille näyttelyn esittely.

2 kommenttia:

  1. Muutin taas blogin teeman dynaamiseksi. Nyt miellyttää selkeys ja yksinkertaisuus. Kuvat ja tekstit hukkuvat helposti turhaan koreuteen...Kokeilen kommentoinnin onnistumista. Jostakin syystä Safari ei ota kommentteja vastaan. Chrome ilmeisesti tunnistaa paremmin Google-tilin omistajan, onhan se Googlen selain.

    VastaaPoista
  2. Ja palasin suosiolla entiseen suosikkiteemaan "Mieletön malli". Dynaaminen ei toimi mobiilissa, sivuvalikot eivät ponnahda näkyviin. Myöskään muutamat asetukset eivät toteudu.

    VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?