maanantai 2. marraskuuta 2009

Kesän herkut purkkiin!

Inspiraatiota ei pidä odotella. Parempi ryhtyä puuhaan, ja yhtäkkiä huomata, ettei osaakaan lopettaa.Otollisin hetki on se, jolloin ehdottomasti olisi tehtävä jotakin muuta. Kuten esimerkiksi siivottava tai järjestettävä se komero, jossa vain ovi pitää tavarat paikoillaan.

Istahdin siis vain hetkeksi silmäilemään viime kesän kuvasaalista, ja avasin iMovien vain kokeillakseni. Tunteja vierähti huomaamatta, ja nyt on minulla ilo esitellä aivan uusi video: Kanadalaiset rakkaamme Linnanmäellä elokuussa 2009.

8 kommenttia:

 1. Tämä oli AIVAN ihana! Paras näistä tekemistäsi videokoosteista! Musiikki, boksien pyörähtelyt, elävä kuva, stillit, todella hienosti yhdistetty eläväksi, mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi.

  Olet sinä taitava!!!!

  VastaaPoista
 2. Ja jatkanpa vielä kommentointia, jos Marjatta sallii, lisää.

  Nimittäin, otsikon luettuani ajattelin löytäväni täältä jonkun omppu- tai kurpitsahillon valmistuksen kuvauksen, mitä sivumennen sanottuna ihmettelin.

  Vaan, purkkiinhan oli pantukin jotain paljon herkullisempaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiina.Aikaisemmin olen pysytellyt turvallisesti puutarha-aiheissa.
  Otsikko kieltämättä johtaa harhaan. Minun säilykkeet kun on enempi tämmöisiä :)

  VastaaPoista
 4. Tästä purkituksesta tulee aina hyvä mieli ja sitä nyt tarvitsenkin. Minun piti aamulla tulla lähettämään vain yksi sähköposti ja sitten viedä auto katsastukseen. Olen vielä koneella. Katsastus saa jäädä huomiseen. Muutama sähköposti, jotka hyvin olisivat voineet jäädä yhden yön nukkumisen jälkeen kirjoitettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Minullakin tuli ensiksi kaikenlaiset säilykkeet mieleen, mutta olikin ihan muunlaista purkitusta! Aivan ihana! On näkyy samanlaisia vemputtimia sielläkin kuin meidän lisebergillä!

  VastaaPoista
 6. Mummeli, silloin on kirjoitettava kun kutsumus yllättää. Mukavaa jos hyvä mieli tarttui :)
  Sylvia, onneksi Linnanmäen vemputtimissa on selkeät ikärajat. Varmaan myös Lisebergissä.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava tunnelma. Ja aurinkokin paistoi niin ulkona kuin varmaan kaikkien sisimmässäkin.
  Haikeaakin, luulen niin.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?