keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Huonekasvit lomareissulla

Matkalla autotalliin


Saattaa olla virkistävääkin päästä viileään talvilepoon voimia keräämään. Sitä voisi melkein sanoa lomaksi. Kotona alkoi jo ryydyttää, senhän näkee naamasta. Rahapuu rypistyy ja oleanteri pudottelee lehtiään. Paavalinkukka sensijaan jaksaa pitää ilmettä yllä, se  ei vielä ole ollenkaan loman tarpeessa, mutte mentävä on, sillä kotona ei nyt kukaan yksin pärjää, ellei oteta lukuun tyräkkiä ja palmuvehkaa.

Isäntäväki näet lähtee reissuun. Puuhaavat ja järjestävät kaiken aikaa. Eläkeläiselle matka ei ole lomaa, päinvastoin, se on varsinainen projekti kesken rauhallisen arjen. Perillä taas totuttelevat elämään toisenlaisessa kulttuurissa, opiskelevat, kirjoittelevat  ja valokuvaavat. Työstähän se käy ;)


En millään voinut laittaa paavalinkukkaa mustavalkoiseksi, toivottavasti postaustani ei diskata siksi...

5 kommenttia:

 1. Kukat tykkää viettää lepoaikaansa viileässä ja sitten herätä kevään korvilla valon lisääntyessä uuteen kasvuun.
  Kyllähän eläkeläinenkin virkistystä kaipaa, eikä sen aina suinkaan tarvitse lomakaan olla, jotain tavallisesta arjesta erilaista. Siispä huisin hyvää matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii. Toivotukset otan mielihyvin vastaan :)

   Poista
 2. Minusta kasvit tosiaan näyttävät helpottuneilta! Ei tarvitse edustaa vähään aikaan, saa lepäillä...ja tuo sinun matkasi kuulostaa ihanalta -( etenkin jos kohde sattuu olemaan Italia tai muu taideaarteiden ja upeiden maisemien tyyssija)

  VastaaPoista
 3. Hyvä matkaa! Komea rahapuu sinulla.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?