sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulukortti 2012

Joulun iloa ja rauhaa 
sinulle lukija !


Tätä korttia en ole lähettänyt postin kautta, sillä sain sen valmiiksi viime yönä. Eilen myös julkaisin viimeisen käsintehdyn kortin kuvan, ja päätin sarjan jonka aloittamisesta täälläkin kerroin. Kortit tarinoineen löytyvät piirustusblogistani. Siellä myös kerron tämän kuvan piirtämisestä:

10 kommenttia:

 1. Kaunista joulupuuta ovat tintitkin tulleet ihailemaan. Kiitos joulutervehdyksestä ja kaikkea hyvää myös sinun jouluusi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis joulukortti. Kiitos ja Hyvää Joulua myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta löysin tuohon Kuvitellen-blogiisi, pitääkin tutkia töitäsi tarkemmin.

  En tiedä onko muilla, mutta minulla on vaikeuksia kommentoida blogeihin, joissa on dynaaminen näkymä, ehkä en vaan osaa. Kuvat vaan vilistävät silmissä, enkä löydä oikeaa kohtaa, johon jättää kommenttia.

  Rauhallista joulun aikaa sinulle ja läheisillesi ja inspiroivaa uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että löysit.Palaute on aina tervetullutta. Omat blogit ovat omasta mielestä selkeitä kuin arkistokaapit... :) Kuvablogissa kommenttiloota näyttäisi aukeavan paremmin kuin tässä Varamussalossa. Tässä pitää vierittää se esiin, kun avaa sivun. Mutta sen olen huomannut, että harva löytää lukijalaatikon :(

   Samoin sinulle SusuPetal hyvää joulua ja uutta vuotta.

   Poista
 4. Oikein upea joulupuu, se voisi olla vaikka avaruusraketti!;DD

  Kaunista ja leppoisaa joulua sinulle, Marjatta!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska huomio, Aili-mummo! Alkuperäinen keramiikkakuusi on muodoltaan kuusimaisempi. Kuvaan syntyi sukkulamainen muoto, jota tuumasinkin tarkkaan.

   Ja kiitos samoi sinulle Aili-mummo!

   Poista
 5. Nykyaikanen joulukuusi, mutta linnut ovat onnellisia sen ympärillä. Tämä on hauska oivallus, Oikein Hyvää Joiulua Sinulle :-)

  VastaaPoista
 6. Kiva että kelpuutat linnut ;) Minulla kun ei ole pitkää putkea eikä pitkää pinnaa, en onnistu lintuvalokuvaajana. Siksi pitää piirtää...

  Hyvä joulua sinulle Aina!

  VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?