keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Voihan villahousut!

Olisinpa muotivaikuttaja! Ovelasti lanseeraisin pohjolan trendiykköseksi farkkuvillikset.- Ulkoiset villahousut? -Villapeffikset? Oi siihen se stoppaa, pitäisi keksiä mediaseksikäs nimi...

Mutta siis. Jokainen tietää, että tiukkojen farkkujen alle ei mahdu villahousut. Ja jos mahtuisikin, liian tukalaa vetäistä ne sisätiloissa pois ja lähtiessä takas. Ulkona sitten palellaan ja napsitaan välillä antibioottikuureja... Nykynuori ei ehkä tunne käsitettä villahousut.

Itse olen mukavuudenhaluisena (ja kuureihin kyllästyneenä) jo kauan vetäissyt farkkujen päälle villaisen minihameen. Puutarhurina juoksen tavan takaa ulos ja sisään myös kylmällä kelillä. Tänään sain valmiiksi uuden villaminin(?), ja valokuvasin sen oitis tätä juttua varten. Mitä nyt vähän fotoshoppasin leveyttä pois. (Niinhän kaikki muotikuvat käsitellään.)

Hauska neuleidea lahjaksi vaikka. Syntyy nopeasti pyöröpuikoilla jämälangoista, kuten tämä. Ja kaikille tuunaajille vinkki: Katkaise reputettu villajumpperi kainaloiden alta, ja ompele siihen kuminauha.

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kertakaikkiaan loistoidea. En osaa kutoa. Siis vanha villatakkini tuunataan nyt villikseksi. Ja heti!

   Poista
  2. Thanks Liisasar. Totta puhuen minunkin mielestä :)
   Apo, tulet ihastumaan :)

   Poista
 2. Hieno idea ja kaunis! Näyttää paljon paremmalta kuin pelkkä minihame ja punaisena palelevat sääret, tai tosiaan tiukat farkut. Nämä muotiin heti, yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa hauska nähdä tämmöisiä katukuvassa. Ja ehdottomasi myös blogeissa. Neulemallistoissa! Kirjoneuletta, pitsiä, huovutusta...

   Poista
 3. Hieno idea! Lankojakin on senkin vaan ehtis kutomaan.
  Peppuwillis, vois olla ihan söde nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos maltat joskus istahtaa telkun ääreen... Esim. tänään illalla ;)
   Veikeä nimiehdotus, voisi tulla suosioon. Miksei myös willis, kaksois-w antaa nostalgisen säväyksen.

   Poista
 4. Minulla on myös villaminihame käytössä, tosi lämmin ja kätevä eikä ollenkaan rumakaan. Ennen oli pitkä villapaita, mutta parikolme vuotta sitten näitä ilmestyi nuorten osastolle ja het ostin:) Siis tämähän nimenomaan oli silloin muodissa, mutta nuorisomuotihan vaihtuu tuhkatiheään, viis käytännöllisyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset Inkivääri. Kyllä näitä minihameita aina välillä nousee muotiin. Minä olin 1970-luvulla siinä iässä, että käytin ihan oikeesti sukkahousujen kanssa. Nykyisin näkee legginsien kanssa. Mutta kuinkas moni on niin fiksu kuin sinä ja minä, että käyttää semmoisia villahousuina?

   Poista
 5. Tuollaiset minä tarvitsen ilman muuta myös. Villahousut on kyllä tarpeen.

  VastaaPoista
 6. Mahtava idea! Harkintaan... (kunhan kerkee muut hommat alta, nytkin säärystimet puikoilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehdit kavalia kevätkelejä varten. Säärystimetkin on kivoja ja rannekkeet :)

   Poista

Mitä tuumaat tästä?