perjantai 11. marraskuuta 2011

Pidättekö Brahmsista?


Autenttinen kuva työpöydästä eilisen keskiviikkoillan kotiinpaluun jälkeen. Brahmsin viulukonsertto  soi vielä aamullakin sisäisessä  kuulossani. Oikeasti viimeinen ääni kodin ulkopuolella oli kännykkäni räsähdys, kun se putosi asvaltille noustessani autosta konserttimatkan jälkeen. Onneksi se ei särkynyt, joten pystyin sillä ottamaan tämän valokuvan aamutuimaan.

Unohtumattoman äänielämyksen tarjosi Kyoko Takezawa ja Kymi Sinfonietta Shinozakin johtamanana.  Tänään torstaina samaa kokoonpanoa saa kuulla  Helsingissä, Temppeliaukion kirkossa.

Valokuvatorstain 225. haaste: "Ääni, jonka viimeksi kuulit kodin ulkopuolella"

Tiedoksi:
-Postauksen päivämäärä on väärä, jottei se rikkoisi keskeneräistä jatkokertomusta. Kuva on otettu torstaina, 17.11.2011( mikä tieto on tallentunut kuvaan Picasassa).
-Yhä saan kuulla, että kommentointi tuottaa vaikeuksia tässä 'dynaamisessa mallissa'. Vinkki: kommenttilaatikko on vieritettävä näkyviin klikkaamisen jälkeen. Varoitus: Älä esikatsele!!!

7 kommenttia:

 1. Upea konsertti jää soimaan mieleen kauan..Onneksi känny ei mennyt rikki.

  VastaaPoista
 2. Oikeasti tilannekuva. Erinomainen vastaus.

  VastaaPoista
 3. Kaanon, niin todella. Vaikka olen kuullut monasti tuon tutun konserton, ja varmasti myös loistavasti esitettynä, tuntui nyt kuin olisin kuullut tämän ensimmäistä kertaa. Siinä on suuren taiteen mysteeri :)
  Reija, kiitos. Ja kuvassahan on myös mukana se epämiellyttävä, oikeasti viimeinen ääni, sillä sen lähde oli kädessäni kun otin kuvan ;)

  Sain juuri ystävältä palautetta: päivittyvässä blogiluettelossa on nyt uusimpana tämä '6 päivän vanha' postaukseni! Niin sitä käy kun temppuilee ajastuksen kanssa. Mutta tilanne korjaantuu pian, kun lähetän seuraavan osan jatkokertomukseeni. Ja myös valmistuneisiin 4 osaan pitäis päästä käsiksi etusivun kautta.

  VastaaPoista
 4. Pidämme Brahmsista. Onneksi känny selvisi räsähdyksestä säikähdyksellä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä musiikki on aina hyvää ja se kyllä piirtyy ihmisen mieleen. Sieltä sen voi halutessaan ottaa uudelleen soimaan.!

  VastaaPoista
 6. Talo meren rannalla, onneksi niin :)
  Kiirepakolainen, se on kyllä ihmeellistä. Jopa kuuroutuneella saattaa olla se lahja, vrt Beethoven.

  VastaaPoista
 7. Ei ole vaikeuksia kommentoinnissa - onneksi kännysi säilyi ehjänä rytäkästä! Ja työpöytäsi lasti on mielenkiintoinen, mitä kaikkea sieltä löytyykään:)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat tästä?